Aarby GIF Volleyball

 
Aarby GIF  er en idrætsforening med følgende afdelinger: Fodbold, håndbold, bordtennis, gymnastik, badminton og volleyball.

 

 Volleyballafdelingen startede i 1976 af Erik Johansen og Jan Labusz. Afdelingen startede som en udløber af KVBK 73, da de i sæsonen 76/77 ikke ville have mere end et herrehold tilmeldt, og de ikke med sikkerhed kunne garantere Erik og Jan spilletid, men kun en plads på bænken. De rettede derfor henvendelse til Aarby GIF, hvor de spillede fodbold om sommeren. AGIF var positivt indstillet men krævede at der ved tilmelding af et hold til turnering var mindst 6 spillere tilmeldt afdelingen. Det lykkedes  og træningen startede i den lille sal på Årby skole.

Allerede året efter var der 6 hold og ved sæsonstart 78/79 fusioneredes der med KVBK 73 og volleyballafdelingen fik træningstid i Kalundborghallerne. Senere har volleyballafdelingen også trænet i både Nyruphallen og Ulstruphallen.

I 1995 blev Aarby Fritidscenter bygget og volleyballafdelingen kom ”hjem” i klubben. Nu foregår træningen i Aarby Fritidscenter for 13. sæson, med et damehold i serie 1. Desuden træner gamle turneringsspillere på mixmotionsholdet og herreafdelingen er så småt begyndt at etablere et hold. Der er også volleyball for næste generation af seniorspillere i form af kids- og teenhold.

aarbyvedtægter

Volleyballafdelingens vedtægter á 14. marts 2016
Hvis du er totalt nørdet, kan du hente vedtægterne for Aarby GIF Volley her.
God fornøjelse

Gratis træner-app:
http://65412980-6e4a-4193-9536-f5ebb2a555fa.mobapp.at